fbpx
Кінотеатри

Сірша Ронан і Бенедикт Камбербетч все ж з’являться в «Зоряних війнах»?

 Західні ЗМІ стверджують, що молода голлівудська актриса Сірша Ронан, якій пророкували роль у сіквелі «Месників», віддала свою перевагу «Зоряним війнам» і погодилася виконати в новій трилогії головну жіночу роль. При цьому також наголошується, що у фільмі будуть присутні дві молодих дівчини – хороша і погана. Сірша Ронан, якщо вірити даним, дісталася роль позитивної героїні – дівчини, яка є дочкою Хану Соло.

 Що ж до Бенедикта Камбербетча, то йому раніше вже пророкували роль у «Зоряних війнах», але пізніше актор спростував ці припущення. Проте ЗМІ щосили стверджують, що актор дійсно з’явиться в «Зоряних війнах», і навіть не в одному, а відразу в трьох фільмах.

 Західні видання нагадують, що свого часу Камбербетч також заперечував, що гратиме Кхана в сіквелі «Стартрек», але на ділі саме його роль він і виконав. Так от, із «Зоряними війнами» та ж ситуація. Як пишуть ЗМІ, якщо він збрехав один раз, зможе збрехати і вдруге.

 Примітно, що також говорять про те, що в сьомому епізоді у нього буде не надто велика роль, однак у наступних двох фільмах її помітно розширять.

Читайте також: