Сергій Шойгу: “Чи готові до евакуації росіян з Сирії”

 Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу заявив, що в даний момент в Сирії знаходяться близько 7 тисяч російських громадян. Також Шойгу відзначив, що у Москви є план з евакуації росіян з Сирії, якщо з’явиться в цьому необхідність. Про це міністр заявив сьогодні, 19 вересня.

 «Ми готові до евакуації. У нас все прораховано і підготовлено. Відпрацьовані всі маршрути, щоб, не дай Бог, таку операцію провести», – заявив Сергій Шойгу.

Related Post

 Нагадаємо, що днями Башар Асад офіційно підтвердив той факт, що Сирія готова передати всі запаси хімічної зброї міжнародному співтовариству. Також сирійський лідер відзначив, що дане рішення було прийнято, виходячи з прохання Російської Федерації, а не через погрози з боку Сполучених Штатів Америки.

 У понеділок були оприлюднені результати роботи експертів ООН в Сирії. За даними звіту, були виявлені «переконливі докази» того, що під Дамаском 21 серпня хімічну зброю застосовувалося. Проте в даний момент залишається невідомим, хто саме застосовував хімічну зброю: влада Сирії або повстанці.

 За матеріалами: kp.ru

Leave a Comment