fbpx
Шоу-бізнес

Сандра Буллок розповіла про своє материнство

  Знаменита американська актриса Сандра Буллок переконана, що відповідальне материнство просто неможливо без жертв. Про це актриса розповіла в ході прес -конференції, яка була присвячена її новій картині «Гравітація».

Як говорить Сандра Буллок, їй довелося забути про «егоїстичні» подорожі поодинці. Тепер під час зйомок актриса вимагала від продюсерів картини «Гравітація» забезпечення всіх умов не тільки для себе, але і для її 3 -річного сина Луїса. На щастя, команда картини «Гравітація» пішла назустріч самотній матері.

Нагадуємо, що актриса Сандра Буллок своїх дітей не має, проте вона в 2010 році усиновила хлопчика. До слова, зробила вона це відразу після розлучення.

Актриса тепер намагається приділяти якомога більше часу синові, не перекладаючи відповідальність за Луїса на нянь. На щастя, актрисі намагаються в цьому допомагати її близькі люди. Наприклад, на зйомках картини «Гравітація» сина Буллок виховував її партнер Джордж Клуні.

Нагадуємо, що фільм «Гравітація» оповідає про доктора Райан Стоун – блискучого фахівця у галузі медичного інжинірингу, яка вирушає у свою першу космічну місію. Під час здавалося б, рутинної роботи за бортом сталася катастрофа.

Гравітація – Російський трейлер (Відео):

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: