fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Устиненко розсекретила переписку Гобозова з сестрою

Учасники телепроекту «Дом- 2» Аліана Устиненко та Олександр Гобозов продовжують готуватися до майбутнього весілля. Однак на телебудівництві почали ходити чутки, що весілля можуть перенести через хворобу нареченого. Виявляється, що у Саші болить ніс, і лікарі порекомендували йому якнайшвидше зробити операцію. Але Аліана наполягає, щоб спочатку зіграти весілля, а потім вже займатися здоров’ям.

Правда, хвороба – це ще не все, що стоїть на шляху щасливого майбутнього закоханих. Днями Аліана виявила листування свого коханого з його сестрою. У коментарях, опублікованих в соціальних мережах, дівчина, м’яко кажучи, не дуже добре відгукувалася про наречену свого брата.

Прочитавши злощасні повідомлення, Аліана влаштувала Сашкові скандал. Природно, герой реаліті-шоу «Дом- 2» почав захищати свою рідну сестру і говорити, що її акаунт в мережі просто зламали. Враховуючи, що в телефонних розмовах з братом дівчина постійно дорікала Сашиній коханій і поганоо відгукувалися про неї, Аліана в ці слова не повірила. Однак у цьому випадку вона вирішила вчинити мудро: просто відмовилася з’ясовувати стосунки і копатися в брудній білизні.

«Я вважаю, що це наші з Сашком відносини. Ми дорослі люди і можемо самі у всьому розібратися», – написала учасниця реаліті – шоу «Дом -2» у своєму блозі.

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: