fbpx
Новини світу

Президент РФ візьме участь у засіданні дискусійного клубу “Валдай”

 Президент РФ Володимир Путін сьогодні, 19 вересня, прибув до будинку відпочинку на березі озера Вечеря (Новгородська область), щоб взяти участь у ювілейному, десятому засіданні міжнародного дискусійного клубу "Валдай". Для зустрічі з головою Росії зібралися більше 200 експертів і політологів з 34 країн. Тема Валдайської конференції 2013 року – "Різноманіття Росії для сучасного світу".

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 "Президент виступить, буде панельне засідання, відповість на запитання, вислухає ремарки гостей, потім поспілкується неформально з учасниками засідання і дасть обід від свого імені", – розповів прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

 Перед членами клубу сьогодні виступить міністр оборони РФ Сергій Шойгу, напередодні свої доповіді представили голова кремлівської адміністрації Сергій Іванов і міністр закордонних справ Сергій Лавров, а двома днями раніше – мер Москви Сергій Собянін.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 На сьогоднішньому засіданні очікується виступ екс-прем’єр-міністра Франції Франсуа Фійона, колишнього президента Європейської комісії Романо Проді і президента американського Центру національних інтересів Дмитра Саймса.

Понад 200 учасників зібрались на ювілейну зустріч клубу «Валдай» (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: