fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Динамо» – «Генк». Анонс матчу

 Сьогодні ввечері в Києві, на стадіоні НСК «Олімпійський» в рамках групового етапу Ліги Європи сезону 2013/14 відбудеться матч «Динамо» – «Генк». Початок зустрічі о 22:05, розсудить команди грецький арбітр Анастасіос Сідіропулос.

 Пряма трансляція матчу запланована на каналі «2 +2».

 Нагадаємо, що після великої поразки (0:3) у Харкові від «Металіста», на київське «Динамо» і особливо на Олега Блохіна було вилито чимало критики. Не секрет, що у «біло-синіх» дійсно існують серйозні проблеми в українському чемпіонаті. Однак тут можна згадати одну «класичну фразу», – «це зовсім інший турнір». Можна припустити, що в «Динамо» поставлять Лігу Європи у цьому сезоні на друге місце. Причина такого рішення – бажання Києва наздогнати своїх суперників у Прем’єр -лізі. Варто відзначити, що керівництво «Динамо» на перше місце може поставити і Лігу Європи.

 Втім, деяких змін у складі «Динамо» порівняно з провальним матчем проти «Металіста» все-таки слід очікувати. Зокрема, Безуса і Велозу тренерський штаб «Динамо» може знову віддати перевагу Бельханду і Аруну. Крім того, шанс зіграти на вістрі атаки є у нігерійця Ідейє. Нещодавно до тренувань в загальній групі і підготовки до матчу приступив Данило Сілва, який поправився після травми. Втім, після 0:3 в Харкові будь-який варіант складу киян не викличе подиву.

 У бельгійського «Генка» ключова новина щодо складу стосується швидкого повернення з лазарету капітана Воссена. Незважаючи на те, що його головний партнер по нападу Де Кеулаер і раніше травмований, Мбойя, який забив 3 голи в 2 останніх турах, не дає приводу хвилюватися про лінії нападу. Додамо, що інших втрат у бельгійців немає, тому сьогодні склад «Генка» обов’язково буде найсильнішим.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: