fbpx
Політика

Вибори-2015. Кличко прийме остаточне рішення про участь після консультацій з громадськістю

  Лідер фракции "УДАР" Віталій Кличко прийме остаточне рішення про свою участь у виборах президента України 2015 року після консультацій з громадськістю, які народний депутат почне в жовтні.

"Я прийму остаточне рішення після консультацій з громадськістю. У тур по Україні я виїжджаю в жовтні", – заявив Віталій Кличко в ексклюзивному інтерв’ю агентству "Інтерфакс- Україна".

В. Кличко уточнив, що почне консультації з потенційними виборцями "буквально через два-три тижні".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За словами лідера фракції, на зустрічах з людьми "ми повинні роз’яснити нашу програму, яка не повинна залишатися тільки на папері, ми чітко повинні пояснити, що хочемо дати кожному жителю України, щоб він розумів, які у нього є перспективи".

Віталій Кличко зазначив, що тільки після того, як побачить і проаналізує, наскільки підтримують люди його програму, він прийме остаточне рішення про участь у президентській гонці 2015 року. "І тільки після цих зустрічей я зможу прийняти рішення… Є підтримка цієї програми чи ні – і на підставі цього буде прийнято рішення – балотуватися або не балотуватися", – підкреслив він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Лідер "УДАРу " звернув увагу на те, що сама можливість такого його рішення "викликає судомну реакцію з боку влади".

Джерело: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: