fbpx
Політика

«Батьківщина» вимагає припинити чинити тиск на Власенка – Кужель

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександра Кужель заявила, що вони вимагають припинити чинити тиск на захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка. За її словами, зараз влада використовує колишню дружину Власенка як інструмент для боротьби з ним.

 Кужель припускає, що головна мета, яку переслідує влада своїми діями – не допустити, щоб Власенко представляв Тимошенко в Європейському суді.

 Депутат повідомила, що їх фракція вже підготувала звернення до керівників місії Європарламенту Пету Коксу і Олександру Кваснєвському з проханням втрутитися в цю ситуацію.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як зазначила Кужель, Власенкові знову приписують неіснуючі борги перед колишньою дружиною, з якою він розійшовся п’ять років тому, і з якою у нього було підписано мирову угоду. На її думку, Янукович хоче не тільки відібрати у Власенка все майно, а й відправити його за грати за невиконання судових рішень.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 При цьому вона звернула увагу на те, що Власенко щомісяця виплачує 10 тисяч гривень, хоча вже не живе з нею.

 «Через ЗМІ я хочу передати: пані Окунська, тепер з усіх питань опонентом вам буду я, жінка, і буду відкрито і чесно говорити, як вас використовують у боротьбі з колишнім чоловіком. Ми не дамо вам гнобити свого колегу!», – повідомила Олександра Кужель.

Читайте також: