fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/2014. «Динамо З» – «Чорноморець». «Ми хочемо бути командою, рівною нашим суперникам», – Роман Григорчук

 Сьогодні футболісти одеського "Чорноморця" матчем у Загребі проти місцевого "Динамо" вперше в клубній історії cтартують у груповому турнірі Ліги Європи, передає УНН.

 Головний тренер одеситів Роман Григорчук на передматчевій прес – конференції у Загребі розповів про плани команди в цьому турнірі: "Наші амбіції полягають у тому, щоб, вийшовши на настільки серйозний рівень, ми змогли тут закріпитися. Ми хочемо бути командою, рівною нашим суперникам".

 Р.Григорчук так відповів на запитання про можливу суму преміальних гравцям "Чорноморця" у разі успішних виступів у Лізі: "Коли я чую такі питання, то нервую. Невже, граючи в груповому етапі Ліги Європи, хтось може думати про якісь премії, про якісь гроші? У цих іграх кожен футболіст може стати впізнаваним, підняти свій рейтинг. Тому я не те що не хочу відповідати на такі питання, я не хочу їх чути. Ви думаєте, що якщо "Динамо" отримає 200 тисяч, а не 400, вони будуть грати по – іншому? Все одно вони зіграють на максимумі, я впевнений, що вони думають так само, як я. Гроші – це десяте, коли люди грають на такому високому рівні", – процитував слова наставника офіційний сайт ФК "Чорноморець".

 Нагадаємо, матч "Динамо" (Загреб) – "Чорноморець" (Одеса) розпочнеться в столиці Хорватії сьогодні о 20:00. В іншому поєдинку цієї групи "В" поміряються силами наступні суперники одеситів – голландський "Ейндховен" і болгарський "Лудогорець".

 Джерело: УНН

Читайте також: