fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова презентувала новий кліп

  Сексуальна й чарівна співачка, мама двох дітей і колишня учасниця групи «ВІА Гра», Анна Седокова презентувала нову відео-роботу на композицію під назвою «Між нами».

Анна давно анонсувала даний ролик у своєму мікроблозі, час від часу викладаючи в нього фотографії зі знімального майданчика . І ось, нарешті, відбулася прем’єра кліпу.

Режисером кліпу став Євген Тимохін, який вимагав від Анни Седокової зображення в танці «такої пристрасті, щоб у глядачів перехопило подих». Анна Седокова з поставленим завданням впоралася, і це не дивно, адже вся Анна сама по собі така , що від неї перехоплює подих. Відео, варто визнати, вийшло вельми провокаційним.

Шанувальники таланту Анни Седокової, звичайно ж, почали коментувати ролик, проте думки з приводу відео у шанувальників були неоднозначні. Деякі шанувальники захоплювалися кліпом, кажучи: «Ну нарешті пісня про секс, а то все про кохання і про любов», «Wow, стільки сексу».

Проте знайшлися й такі, які взялися критикувати Анну: «Є цікаві моменти і спецефекти у кліпі, але подекуди вульгарно», «Відмінна пісня і задумка кліп , але в двох місцях вони такі вульгарності показують з квітами, вазами та м’ячами . Ось саме що не сексуально, а вульгарно».

Анна Седокова – Між нами (Відео):

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: