fbpx
Політика

Анатолій Кінах: Завдання української держави – допомогти адаптувати бізнес до європейських стандартів

 Одноголосно схваливши проект Угоди про асоціацію з Євросоюзом, Кабінет Міністрів України тим самим підтвердив, що країна старанно тримає курс на євроінтеграцію. Так само згуртовано необхідно продовжувати діяти і далі. У першу чергу, переконаний регіонал Анатолій Кінах, українська влада повинна допомогти вітчизняному бізнесу адаптуватися до європейських стандартів роботи. А для цього слід розробити і схвалити Національний план адаптації української економіки до умов вільної торгівлі з Європою.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 У першу чергу, на думку політика, держава повинна надати підтримку таким галузям економіки, як машинобудування, транспорт, енергетика, переробна промисловість, аграрний сектор. Саме їм влада повинна запропонувати дієві механізми державно – приватного партнерства, забезпечити вільний вихід на внутрішній ринок.

 «Завдання держави полягає в тому, щоб підставити плече українському бізнесу, допомогти йому адаптуватися до європейських стандартів роботи, а головне – не посилювати фіскальний тиск, особливо на представників малого та середнього підприємництва. Потрібно докласти максимум зусиль, щоб не допустити масового переходу на споживання імпортної продукції, яку Україна виробляє або здатна виробляти сама», – резюмував Анатолій Кінах.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: