fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Динамо» (Загреб) – «Чорноморець». Анонс матчу

 Сьогодні ввечері в Загребі на стадіоні "Максимір" в рамках групового етапу Ліги Європи 2013/14 відбудеться матч «Динамо» (Загреб) – «Чорноморець». Початок зустрічі о 20:00, розсудить команди турецький арбітр Хюсейн Годжек.

 Пряма трансляція матчу запланована на каналі «Футбол».

 Варто відзначити, що «Чорноморець» провів вже чимало матчів у нинішній Лізі Європи, але зустрічі в рамках кваліфікаційного раунду навряд чи можна порівнювати за відповідальністю і важливістю з груповим етапом. Загребське «Динамо» навіть у поганій формі – це дуже серйозний супротивник, тим більше що одесити на виїзді проти «Црвени Зірки», «Дачії» та «Скендербеу» лише раз зіграли внічию при двох поразках.

 Наставник «Чорноморця» Роман Григорчук може розраховувати сьогодні на всіх своїх виконавців. Повноцінний основний склад одеситів у кількості 21 особи прилетів до Хорватії. Хоча деякі гравці можуть претендувати лише на потрапляння до заявки, це все одно дає вибір складу. Більшою мірою це стосується атакуючої лінії, де у Григорчука багато різних варіантів. Навіть  Джа Джеджу, який пропустив матч у прем’єр-лізі має сьогодні певні шанси зіграти.

 Нагадаємо, що в останньому матчі проти запорізького «Металурга» одесити зуміли перемогти ціною серйозних зусиль, показавши не найкращу гру. Саме тому склад «Чорноморця» сьогодні може бути змінений. Можна згадати ранні заміни Гая і Антонова, які були викликані явно небажанням надати обом відпочинок. Інші представники півзахисту – Прийомов і Бобко також не показали свого рівня. Не виключено, що сьогодні на полі можуть з’явитися і Джа Джеджу, і Рієра, і Бакай з Самодіним.

 У загребського «Динамо» втрата тільки одна – віддалений у Відні форвард Судані. Крім того, не повністю готовий після травми Адді. Однак вихід Адді можливий, як і інших виконавців «Динамо» порівняно з останнім матчем – головний тренер пообіцяв зміни на прес – конференції.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: