fbpx
Музика

Юрій Шевчук виступить на концерті «#РокУзник»

До складу учасників благодійного концерту «#РокУзник», який відбудеться 22 вересня на підтримку фігурантів «болотної справи», долучився лідер групи «ДДТ» Юрій Шевчук. Раніше в афіші значилися імена чотирьох музикантів (Андрія Макаревича, Євгенія Хавтана, Романа Суслова, Noize MC) і двох груп (Zorge і Kira Lao).

Борис Гребенщиков і Діана Арбеніна, які також були запрошені взяти участь у концерті, були змушені відмовитися, але записали відеозвернення із закликом прийти на виступ своїх колег, щоб висловити свою позицію щодо «в’язнів болотної справи».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Юрій Шевчук брав участь у благодійних заходах на підтримку політв’язнів і раніше. Також музикант – активний учасник мітингів «За чесні вибори», не раз виступав з критикою існуючої влади, висловлюючи своє негативне ставлення до винесення вироків учасницям групи Pussy Riot і активістці «Іншої Росії» Таїсії Осиповій.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Нагадаємо, за так званою «болотною справою» проходять більше тридцяти осіб. Всіх їх звинувачують в організації зіткнень на Болотній площі 6 травня 2012 року.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: