fbpx
Політика

Над Угодою про асоціацію з ЄС працювали практично всі державні органи України – Леонід Кожара

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара зазначив, що над Угодою з ЄС працювали практично всі державні органи України, а тому це питання більше внутрішньої, ніж зовнішньої політики держави, передає кореспондент УНН .

"Європейська інтеграція України не питання лише зовнішньої політики, це більше стає питанням внутрішньої політики України  Якщо ви простежите, як йшли переговори з ЄС, то ви побачите, що більша частина роботи була зроблена навіть не в Міністерстві закордонних справ, а в Міністерстві економіки, яке відповідало за підготовку угоди про ЗВТ, фактично всіма державними органами", – сказав Л. Кожара.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Також він висловив підтримку прийняттю Угоди про асоціацію урядом.

"Ми вважаємо, що Угода про асоціацію з ЄС створить принципово нові умови для розвитку України і з точки зору нашого зовнішньополітичного розвитку та внутрішньополітичного розвитку, як у сфері реформування державних органів, так і позитивним чином вплине на соціальну сферу, сферу приватного бізнесу і фактично торкнеться всіх сторін життя нашої держави і суспільства", – підкреслив міністр закордонних справ.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Джерело: УНН

Читайте також: