fbpx
Політика

Фракція «УДАР» голосуватиме за ратифікацію Європейської конвенції про захист домашніх тварин

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Павло Розенко, виступаючи у Верховній Раді повідомив, що їх політична сила підтримує рух України в європейському напрямку щодо поведінки з тваринами. За його словами, фракція «УДАР» голосуватиме за ратифікацію Європейської конвенції про захист домашніх тварин.

Він нагадав, що під час Євро -2012 навколо України розвернувся гучний скандал, який стосувався жорстокого поводження з тваринами. При цьому він зазначив, що незважаючи на все це, сьогодні деякі житлово-комунальні господарства продовжують труїти тварин і використовувати нацистські методи щодо «братів наших менших».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Розенко підкреслив, що від їх дій страждають не тільки бездомні тварини, але також і домашні вихованці.

Колега Розенко по фракції «УДАР» Сергій Аверченко підтримав його і заявив, що парламентарії зобов’язані встановити гуманні норми поведінки з тваринами. Аварченко також нагадав, що Україна приєдналися до цієї конвенції ще влітку в 2011 року і тепер залишилося лише ратифікувати цей документ. За його словами, це стане ще одним кроком для України на шляху до євроінтеграції.

Читайте також: