fbpx
Політика

«Партія регіонів» закликала нардепів згуртуватися для виконання євроінтеграційних завдань

Усі гілки влади в Україні узгоджено працюють, щоб до листопада виконати всі умови для підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом. Але багато чого на сьогодні залежить від народних депутатів. Тому регіонал Іван Попеску закликав колег знайти компроміс і згуртуватися заради досягнення єдиної мети – євроінтеграції держави. Про це політик заявив під час виступу у Верховній Раді в середу, 18 вересня.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За його словами, підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на саміті у Вільнюсі сприятиме на першому етапі входження України в зону вільної торгівлі з ЄС, а також відкриє шлях державі до лібералізації візового режиму. У перспективі Україна очікує введення безвізового режиму з європейськими країнами.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Факт підписання Угоди про асоціацію між ЄС і Україною, впевнений Іван Попеску, є важливим не тільки для самої влади, а й для українського народу в цілому. Адже він «заслуговує на кращі умови життя і впевненого і щасливого майбутнього».

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: