fbpx
Політика

Росія не знає, навіщо створювала Митний союз – Володимир Огризко

Росіяни жодного разу не дали відповіді на те, навіщо було створювати Митний союз. Відповідну заяву зробив екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко на прес-конференції, передає кореспондент УНН.

"Навіщо взагалі створювати Митний союз? Давайте подумаємо над цим. Є у нас Європейський Союз, який досяг вже своїх цілей, який показав вже свою ефективність. Звичайно, у нього купа проблем – це те, що вимагає змін, вимагає якихось удосконалень, але це реально функціонуюча ефективна політична і економічна система. Питання в задачі "а навіщо робити блідий клон, сенс"? На це питання я ще жодного разу не отримав прямої або кривої, ніякої відповіді з боку наших російських партнерів. Вони просто не знають, що відповідати", – заявив В. Огризко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Л. Кожара вважає, що створення ЗВТ з ЄС не спрямоване проти співпраці ні з Митним союзом, ні з Росією.

Джерело: УНН

Читайте також: