fbpx
Спорт

Російський переможець Кубка Девіса йде з великого спорту

30- річний російський тенісист Ігор Андрєєв, який здобув у 2006 році перемогу в складі збірної на Кубку Девіса, оголосив про те, що завершує свою спортивну кар’єру.

Це рішення Андрєєв прийняв після участі в турнірі Уїмблдону – 2013, пояснивши, що нинішній рік стане для нього останнім у професійному спорті. Однак тенісист не розказав, чи буде брати участь у інших турнірах 2013 року.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Причиною такого рішення, за словами Андрєєва, стали травми, які переслідували його в останні роки. У поточному році російський тенісист провів тільки один матч у турнірах АТР. Така пасивність не дозволила йому зміцнити свої позиції, у світовому рейтингу спортсмен так і залишився на 991 місці.

Ігор Андрєєв почав професійну кар’єру 11 років тому. У 2005 році йому вдалося виграти відразу в трьох турнірах (все в одиночному розряді). Кращим результатом російського тенісиста на турнірах серії «Великого шолома» став вихід у в 2007 році до чвертьфіналу змагань «Ролан Гаррос». Роком раніше він здобув перемогу на Кубку Девіса в командному розряді.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: