fbpx
Політика

Референдум про вступ до ЄС зараз неактуальний – Балицький

 Народний депутат України від Партії регіонів Євген Балицький прокоментував відмову Центрвиборчкому давати дозвіл комуністам на проведення референдуму про вступ до Європейського союзу, відзначивши, що зараз піднімати це питання неактуально. За словами Балицького, Україна ще не вступає в Європейський союз, а лише готується до підписання Угоди про асоціацію.

«Тому питання про проведення референдуму ще не назріло», – вважає нардеп.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Крім того, на думку Балицького, ініціатива комуністів щодо проведення референдуму, є не чим іншим, як спланованою політичною акцією.

Як повідомив депутат, говорити про проведення референдуму можна буде вже лише після того, як буде стояти безпосередньо питання про вступ до Європейського союзу.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Зараз поки йдеться про асоціативне членство в Євросоюзі. Це означає, що нам буде дано час для того, щоб ми могли зрозуміти, як живе європейське суспільство», – зазначив він.

Також депутат звернув увагу на те, що Партія регіонів, вибираючи євроінтеграцію пріоритетним вектором розвитку, в першу чергу керувалася інтересами виборців.

Читайте також: