fbpx
Новини світу

З ефіру телеканалу “Мир” знята програма про геїв

Телекомпанія «Мир» зняла з ефіру випуск програми «Слово за слово», присвяченій правам гомосексуалістів в Росії.

Один з героїв передачі – фотограф і цивільний активіст Митя Алешковський – опублікував скріншот повідомлення авторів програми: «Приносимо свої найглибші вибачення, але нашу програму на тему "Права геїв в Росії" зняли з ефіру з ідеологічних причин. Таким є рішення голови».

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

За словами ЛГБТ- активіста Миколи Алексєєва, «це досить дивно у світлі того, що раніше ця ж телекомпанія проводила схожі ток-шоу».

У зйомках програми "Слово за слово" взяли участь депутат Державної Думи Роман Худяков, письменник Олександр Ніконов, телеведуча Олеся Остапенко, ЛГБТ- активіст Олег Гранников, організатор кампанії «Марш рівності» Ігор Ясін і радіожурналіст Володимир Семаго.

У програмі телепередач досі вказується, що ток- шоу «Слово за слово» вийде сьогодні, о 16:25. Звернувшись за роз’ясненнями до прес-служби телекомпанії «Мир», журналісти з’ясували, що  «проект готовий, просто зрушили терміни його виходу в ефір», і в даний час програма телепередач коригується. Про терміни трансляції ток- шоу «Слово за слово» співробітники телекомпанії пообіцяли проінформувати пізніше.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: