fbpx
Кінотеатри

Редкліфф не зніматиметься в нових фільмах за книгами Роулінг

Виступаючи на прес-конференції, присвяченій виходу нового сезону серіалу «Записки юного лікаря» (за циклом оповідань Булгакова), виконавець однієї з головних ролей Деніел Редкліфф заявив, що «його роман з Гаррі Поттером закінчено», він не з’явиться ні в одному з фільмів за книгою Джоан Роулінг «Фантастичні звірі і місця їхнього проживання». Актор підтвердив, що Руперт Грінт (виконавець ролі Рона Візлі) і Емма Уотсон (виконавиця ролі Герміони Грейнджер) також не приймуть участі в нових картинах за книгою Роулінг.

«Я впевнений, що безліч людей будуть в захваті від цього фільму. Не варто й говорити про те, що я не буду брати участь у зйомках. Не можу нічого сказати про решту частин кастингу "Гаррі Поттера", я про це нічого не знаю», – заявив Редкліфф.

Сценарій до екранізації нового роману Джоан Роулінг напише сама, а про те, хто встане за режисерський пульт, поки не відомо. Дія картини «Фантастичні звірі і місця їхнього проживання» розгортатиметься за 70 років до вступу Гаррі Поттера і його друзів у школу Хогвартс. Головним героєм стрічки стане Ньют Скамандер – автор підручника про магічних звірів.

За матеріалами: lenta.ru

 

Читайте також: