fbpx
Політика

Політичних перешкод для підписання УА ні – Томбінський

Ніяких політичних перешкод для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом не повинно виникнути. Про це заявив посол Європейського Союзу Ян Томбінський в ході прес-конференції в Кабінеті міністрів. При цьому він нагадав, що для реалізації поставленої мети Україна повинна виконати 3 основні умови: провести реформу судової системи, виборчого законодавства і вирішити проблему з екс-прем’єром Юлією Тимошенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Ви всі добре знаєте, яким має бути політичний клімат і політична обстановка, щоб ця асоціація була підписана у Вільнюсі. Ми ще не дійшли до того моменту, коли всі політичні умови виконані, нам залишилося ще кілька тижнів, щоб закінчити все у Верховній Раді», – підкреслив Ян Томбінський.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Після того, як Кабінет міністрів України схвалив проект Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, політичних перешкод для підписання угоди виникнути вже не повинно, – переконаний європейський політик.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: