fbpx
Політика

Мер Донецька вважає бездомних більш “патріотичними” і “сумлінними”

 Донецький мер Олександр Лук’янченко заявив, що люди без певного місця проживання часто є більш «патріотичними» і «сумлінними», ніж інші виборці. Про це міський голова заявив під час прес -конференції. Мер висловив впевненість, що бездомні громадяни України будуть активно брати участь у виборах.

«Я вважаю, що деякі з бездомних людей є набагато сумліннішими і патріотичнішими, ніж сотні тисяч нашого міста. Вони ставляться до даної справи більш серйозно», – заявив Лук’янченко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Лук’янченко відзначив, що в даний момент на території міста знаходиться до 500 людей, що живуть на вулиці. Мер вважає, що бездомні громадяни – цілком нормальні люди, просто вони «потрапили в біду через зраду з боку близьких або партнерів».

Нагадаємо, що вчора, 17 вересня, український парламент прийняв зміни до деяких законів. Згідно з цими змінами, у виборах можуть брати участь бездомні громадяни України. Зі слів члена профільного комітету Наталії Новак, прийняті зміни встановлять відповідальних за облік бездомних.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: