fbpx
Кінотеатри

Рішення про зйомки Шварценеггера в “Аватар-2” ще не прийнято

Арнольд Шварценеггер не буде приймати участь у зйомках продовження фільму Джеймса Кемерона «Аватар», заявили представники компанії 20th Century Fox.

Нагадаємо, повідомлення про те, що Шварценеггер зіграє в сіквелі "Аватара" роль антагоніста – основного негативного персонажа, генерала-землянина – з’явилися в ЗМІ напередодні. Однак сьогодні продюсери фільму оголосили, що вони і режисер Джеймс Кемерон тільки починають підбір акторів. Можливо, що «залізному Арні» буде запропоновано взяти участь у зйомках, але поки така можливість розглядається тільки теоретично.

Арнольд Шварценеггер вже мав досвід роботи з Джеймсом Кемероном. Він зіграв у його фільмах «Термінатор», «Термінатор 2: Судний день» і «Правдива брехня». Актор не раз заявляв, що із задоволенням продовжив би співпрацю з Кемероном і в подальших проектах.

Оригінальна версія фантастичного фільму «Аватар» вийшла на широкі екрани в 2009 році, зібравши в світовому прокаті більше 2,7 мільярдів доларів. Влітку поточного року стало відомо, що Кемерон має намір зняти ще 3 стрічки за мотивами «Аватара».

"Аватар-2". Офіційний трейлер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: