fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Безумовно нас чекає важка гра», – Ротань

Капітан дніпропетровського «Дніпра» Руслан Ротань розповів про те, що завтра не чекає легкого поєдинку в Румунії.

«Я вже тренуюся в загальній групі і, безумовно, буду робити все для того, щоб допомогти своїй команді. Ну, а хто завтра гратиме – вирішить головний тренер», – заявив Руслан Ротань.

Капітан «Дніпра» повідомив про те, що команда вже має уявлення про завтрашнього суперника.

«Безумовно нас чекає важка гра», – міркує капітан «дніпрян».

Він додав, що на початку Ліги Європи, відразу ж після жеребкування, запитали екс-футболіста «Пандурія» Владу : «Він сказав , що це – хороша команда, до якої варто поставитися з усією серйозністю. Що ми і зробимо».

Крім того, своєю думкою про завтрашній матч проти «Пандурія» поділився і захисник «Дніпра» Віталій Мандзюк. Він зазначив, що «Дніпро» вже трохи вивчив свого суперника і зрозумів, що румунська команда дуже сильна в контратаках. Саме цьому «Дніпро» і протистоятиме .

«Ми відео матчів не дивилися – отримали поки тільки усну інформацію. У такій формі нам і розповіли про найсильніші сторони румунів», – підкреслив Мандзюк.

На думку Мандзюка, потрібно грати у свою гру з будь-якою командою, знаючи сильні сторони суперника і не даючи йому зіграти на своїх сильних якостях.

Раніше повідомлялося, що «Дніпро» вирушив до Румунії на матч проти «Пандурія». Варто відзначити, що на гру в Румунії не полетіли травмовані півзахисники Жуліано і Політило. У матчі не зіграє і дискваліфікований хорват Нікола Калініч. У Дніпропетровську залишилися Кобахідзе і Близниченко.

Завтра в Клужі пройде матч в рамках групового етапу Ліги Європи «Пандурій» – «Дніпро». Початок зустрічі о 20:00. Цікаво, що зустріч відбудеться в Клужі через те, що стадіон «Пандурія» у місті Тиргу-Жіу не відповідає вимогам УЄФА.

За матеріалами: fcdnipro.ua

Читайте також: