fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 2013/2014. «Атлетико» – «Зеніт». Жано: «Думаю перевага на боці іспанців»

 Гравець «Ростова» Жано поділився своїми міркуваннями з приводу матчу «Зеніту» у груповому етапі Ліги чемпіонів, в якому пітерці поміряються силами з іспанським «Атлетіко».

«Я вважаю, що фаворитом даного протистояння є саме іспанський клуб. Я дивився їх недавній матч з «Барселоною». Хочу відзначити, що вони виглядали досить непогано. Виходячи з усіх міркувань, шансів, що «Атлетіко» поступиться в домашніх стінах, практично немає», – заявив футболіст.

Також Жано розповів про майбутній матч «Ростова» з «Зенітом».

«Швидше за все, пітерці зроблять ставку на атаку. Я думаю, «Зеніт» з перших хвилин піде вперед і намагатиметься нав’язати нам жорсткий пресинг. «Зеніт» приїде до нас за перемогою, адже вони ведуть боротьбу за перше місце. Саме тому кожна гра для них є дуже важливою в плані набору очок. Ми готові дати бій «Зеніту», і також будемо грати на перемогу. У нас чудовий колектив, що ми доводимо своєю грою», – підсумував Жано.

Нагадаємо, що сьогодні, 18 вересня, в Мадриді пройде матч першого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться «Атлетіко» і «Зеніт». Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

За матеріалами: sport.ru

Читайте також: