fbpx
Право

Колишньому заступнику глави УФССП Московської області світить солідний термін

Сьогодні, 18 вересня, Пресненський суд Москви продовжив арешт до 18 грудня колишньому заступнику голови Управління судових приставів Московської області Андрію Камінову, який звинувачується в педофілії, сказано в повідомленні РАПСІ з посиланням на прес -секретаря судового процесу Ніну Юркова.

ГСУСК по Москві було повідомлено 3 вересня, що «9 червня активісти руху «Оккупай педофіляй» затримали чоловіка, до встановлення особи, яким виявився заступник керівника УФССП по Московській області – Андрій Камінов».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За даними відомства руху «Оккупай педофіляй», Андрій Камінов «вів активне листування з невстановленою особою, знаючи наперед, що той не досяг 16-річного віку, і щосили пропонував вступити з ним у статеві відносини».

Експертами вже проведено цілий ряд судових експертиз з даного приводу, за підсумками яких Андрію Камінову було пред’явлено звинувачення в розпусті і приготуванні до статевого акту з неповнолітньою дитиною, повідомляло ГСУСК.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

2 вересня 2013 року співробітниками правоохоронних органів Камінов був затриманий, а 3 вересня Пресненський суд взяв його під варту. Екс – чиновнику загрожує солідний термін тюремного ув’язнення.

ШОК: «Оккупай педофіляй» піймали чиновника «на живця» (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: