fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Бородіна розпродає свій одяг

  Популярна телеведуча Ксенія Бородіна влаштувала розпродаж одягу зі свого гардеробу. Всі виручені від продажів гроші підуть на благодійність.

Ксенія Бородіна, Саша Звєрєва (колишня солістка групи «Демо») і дизайнер Айза Долматова влаштували благодійний розпродаж своїх речей: сумок, суконь та взуття.

Розпродаж розташувався в шоу-румі, який належить Саші Звєрєвій. Одяг почали розпродавати вдень 17 вересня, і до магазину негайно ж вишикувалася велика черга. Дівчат запускали в велике приміщення партіями по 15 хвилин, щоб всі бажаючі встигли доглянути для себе щось підходяще.

Ксенія Бородіна розповіла про цей благодійний розпродаж, сказавши: «Об’єднавши зусилля з дівчатками, ми вирішили почистити наші гардероби. Бачите, набрали нарядів на цілу кімнату. Тут і сукні, і куртки, і взуття, і прикраси. Я вирішила виставити на продаж навіть свою норкову шубу і весільне плаття – не шкода!».

До слова, деякі вбрання та аксесуари були і майже що нові, а деякі – зі своєю неповторною історією. Наприклад, Ксенія Бородіна вирішила продати своє весільне плаття, те саме, в якому вона в 2008 році вийшла заміж за Юрія Будагова. Ксенія Бородіна з цього приводу сказала наступне: «А що його зберігати? Якщо знову зберуся заміж, то точно в іншому вбранні».

Відомо, що модниці ще точно не вирішили, в яку саме дитячу лікарню переведуть виручені від акції кошти, однак вони переконані, що гроші підуть на добру справу.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: