fbpx
Футбол

Дмитро Буликін повернувся в чемпіонат Росії

 Колишній форвард збірної Росії Дмитро Буликін сьогодні, 18 вересня, офіційно став гравцем нижегородської "Волги". Про це повідомляє прес -служба команди. Відзначимо, що «Волзі» Буликін дістався абсолютно безкоштовно, так як мав статус вільного агента.

«Я невимовно радий повернутися в чемпіонат Росії. Я нудьгував по футболу, і я хочу знову грати. Я задоволений, що підписав контракт з «Волгою». Я тут – щоб допомогти команді справитися з поставленими завданнями. Щодо контракту, то він підписаний за схемою «1+1». Подібні угоди я укладав з усіма клубами, в яких грав. Даний варіант контракту зручний тим, що після першого року перебування в клубі можна визначитися на рахунок своєї подальшої долі в колективі», – повідомив Дмитро Буликін.

Відзначимо, що до нового сезону Буликін готувався разом зі столичним «Динамо». Раніше футболіст неодноразово заявляв, що збирається продовжити кар’єру в одному з європейських чемпіонатів.

Нагадаємо, що за збірну Росії Буликін зіграв 15 матчів, в яких зміг відзначитися 7 разів. У 2011 році Буликін визнали кращим російським гравцем за кордоном.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: