fbpx
Економіка

Держбюджет-2014 буде прийнятий вчасно – Володимир Олійник

 Депутати з великою відповідальністю повинні поставитися до того, щоб забезпечити виконання третьою сесією Верховної Ради VІІ скликання свого завдання – прийняття необхідних для українського суспільства постанов і законів. Про це заявив народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Олійник, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

 Народний депутат висловив переконання, що зараз все буде "зроблено для того, щоб третя сесія ВРУ VІІ скликання виконала своє завдання – прийняла постанови і закони, які потрібні для українського суспільства. І завдання – організувати роботу результативно. Переконаний, що всі депутати з великою відповідальністю поставляться до цього".

 Він також висловив упевненість в тому, що Кабінет міністрів оперативно допрацює проект держбюджету на наступний рік, і той знову надійде до Верховної Ради. "І ми приймемо бюджет вчасно", – сказав Володимир Олійник, додавши, що наступного року також буде йти мова про виконання соціальних зобов’язань.

 Джерело: УНН

Читайте також: