fbpx
Шоу-бізнес

Антон Макарський зробив своїй однорічній дочці дорогий подарунок

 Щасливий зоряний батько Антон Макарський балує свою однорічну доньку дорогими подарунками.

 Протягом десяти років Антон Макарський зі своєю дружиною чекали появи на світ їхнього малюка. І після довгих років бездітності у зоряної пари все ж народилася довгоочікувана донька, якій дали ім’я Марія. Ім’я, до слова, подружжя обрало для дівчинки ще задовго до появи її на світ.

 37- річний актор і його 40 – річна дружина душі не чають в своїй дочці і сильно її балують. Так, днями малятку виповнився рік, і її зоряний тато вирішив зробити вельми щедрий подарунок для Марії. Повідомляється, що щасливий батько подарував однорічній донечці розкішні апартаменти на ізраїльському курорті Нетанія.

 Нагадуємо, що знаменитий російський актор Антон Макарський одружений на актрисі Вікторії Морозовій, з якою він познайомився на кастингу мюзиклу «Метро». Повінчалися актори через рік, а одружилися через 3 роки після вінчання і цього ж дня полетіли до Франції зніматися в шоу «Форт Боярд». 9 вересня 2012, через 13 років шлюбу, Вікторія подарувала Антону дочку. Народжувала дівчина в одній з акушерських клінік Єрусалима.

 За матеріалами: paparazzi.ru

Читайте також: