fbpx
Політика

Грузія: Хто стане наступником Іванішвілі?

  Політичні кола Грузії та грузинські ЗМІ не припиняють висловлювати свої припущення на тему – «Хто стане наступником Бідзіна Іванішвілі на своєму посту прем’єр -міністра Грузії після його відходу з політики?»

Серед кандидатів на посаду нового прем’єр -міністра називаються міністр економіки Грузії Георгій Квірікашвілі і генеральний директор Грузинської залізниці Мамука Бахтадзе.

В інтерв’ю грузинській пресі політичний експерт Важа Берідзе, крім цих двох, назвав ще одного кандидата. На думку експерта, кандидатом у прем’єр -міністри може також розглядатися родич Бідзіна Іванішвілі Уча Мамацашвілі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Уча Мамацашвілі бере активну участь в управлінні бізнесом Іванішвілі, таким чином, будучи найбільш довіреною особою в оточенні чинного прем’єра. Це вкрай розумна людина але він, як такою, політичною фігурою не є, і, якщо чесно, його важко уявити в амплуа нового прем’єр -міністра Грузії. Хоча, з огляду на те, що на своїй посаді Іванішвілі необхідна людина, якій він зміг би довіряти як самому собі, то дане призначення не виключається» – сказав Берідзе.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Іванішвілі: піти не можна залишитися (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: