fbpx
Кінотеатри

Серіал “Божевільні” продовжений на сьомий сезон

Заключний (сьомий) сезон серіалу «Божевільні», що транслюється в ефірі телеканалу АМС, буде розбитий на дві частини, повідомили продюсери. Раніше передбачалося, що сьомий сезон, як і всі попередні, буде складатися з 13 серій. Тепер же прийнято рішення включити в сьомий сезон додаткову, 14 -у серію і розбити його на два блоки по сім серій – перший (під назвою «Початок») вийде на екрани вже навесні наступного року, а другий блок (під назвою «кінець епохи») покажуть навесні 2015 року.

Події серіалу «Божевільні» відбуваються в 60-х роках минулого століття в Нью- Йорку. Головний герой – Дон Дрейпер (його роль виконує актор Джон Хемм) працює креативним директором рекламного агентства, і всі події багатосерійного фільму розгортаються навколо «божевільної команди» талановитих рекламників. Крім Хемма в серіалі зайняті Елізабет Мосс , Вінсент Картайзер, Дженьюері Джонс, Крістіна Хендрікс і Джон Слеттері.

Телевізійний серіал «Божевільні» удостоєний низки престижних нагород, зокрема кількох премій «Еммі» в номінації «Краща багатосерійна драма» .

"Божевільні" (відео):

За матеріалами: lenta.ru 

Читайте також: