fbpx
Шоу-бізнес

Ален Делон через проблеми з серцем був госпіталізований

Як стало відомо, знаменитий французький кіноактор Ален Делон напередодні був госпіталізований у зв’язку з аритмією серця, однак, медики заявляють, що госпіталізація буде короткостроковою і триватиме лише дві доби.

Близькі до оточення Делона люди запевняють, що госпіталізація актора "жодним чином не вплине на зйомки" нового фільму "Звичайний день", які повинні початися 5 жовтня, і де він грає одну з головних ролей разом зі своєю дочкою.

Раніше також з’являлися повідомлення, що 77-річний актор іноді мав проблеми з серцем, так, навесні минулого року йому була зроблена невелика операція з усунення аритмії. Хірургічне втручання пройшло без ускладнень, і вже через деякий час актор повернувся до своєї творчої діяльності.

Нагадаємо, кар’єра Алена Делона, який довгий час був одним з секс -символів, почалася в 1957 році у фільмі Іва Аллегре "Коли втручається жінка". А світовий успіх прийшов до нього після ролі у фільмі Лукіно Вісконті "Рокко та його брати". Також високо була оцінена робота Алена Делона в таких стрічках, як "Шок" і "Червоне сонце". Всього за свою кінокар’єру Делон зіграв у понад 100 фільмах.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: