fbpx
Футбол

«Я бачу цілий комплекс проблем в “Динамо”», – Олег Таран

Відомий тренер Олег Таран, який останнім тренував криворізький «Кривбас», що припинив своє існування, прокоментував боротьбу за чемпіонство в нинішньому чемпіонаті України .

«"Металісту" під силу зберегти за собою перше місце в турнірній таблиці, як мінімум, до зимового міжсезоння. Адже зараз "Шахтар" і "Динамо" переживають непростий період командної реорганізації», – розповів Таран.

Крім того, «Металіст» заслуговує право займати перше місце в турнірній таблиці за результатами і рівнем гри.

«У кожної команди є пік форми, після якого неминуче йде спад», – зазначив тренер.

Зокрема, якщо говорити про «Шахтар», то донецький колектив вибудовувався протягом останніх 4-х років. Однак відхід лідерів «гірників» значно послабив команду. Як би цього не хотілося, проте нові футболісти не можуть повноцінно їх замінити.

«Щодо "Динамо", то в ситуації з київською командою я бачу цілий комплекс проблем», – розповів Олег Таран.

Незважаючи на те, що київський клуб придбав у літнє міжсезоння хороших футболістів, зараз у команди є певні проблеми в психології. Крім того, новачкам «біло -синіх» не вистачає взаємодії, не тільки з «старожилами» «Динамо», але і з представниками тренерського штабу.

«Хоч зараз "Динамо" і має в своєму розташуванні сильніших виконавців, " Дніпро" може похвалитися більш збалансованим складом. Це грає на руку команді Хуанде Рамоса», – додав екс-тренер «Кривбасу».

«При всій повазі до команди Романа Григорчука, – "Чорноморцю" поки рано думати про медалі», – упевнений Таран.

Тренер вважає, що в цьому винна «коротка лава запасних». Зараз одесити грають на 3 фронти і, на думку Тарана, «Чорноморець» зосередиться на боротьбі за місце в п’ятірці Прем’єр -ліги.

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: