fbpx
Футбол

Юрій Сьомін про ситуацію з «Анжи»: «На російський футбол це ніяк не вплине, можливо, навіть це на краще»

Відомий у Росії і Україні футбольний фахівець Юрій Сьомін, який в даний час тренує азербайджанський футбольний клуб «Габала», висловив свою думку про ситуацію з махачкалінським «Анжи». За словами Юрія Сьоміна, які сьогодні наводять ЗМІ з посиланням на видання Day.az, ситуація з махачкалінським клубом ніяк не відіб’ється на російському футболі.

Наставник «Габали» говорить про те, що «були команди, які купували разом 6 гравців і раптом відмовлялися від них». Без фінансових можливостей, на думку Юрія Сьоміна, команди не можуть перебувати на вершині. Але найголовніше, за словами фахівця, полягає в іншому. «Головне те, щоб керівник клубу Сулейман Керімов залишився в ньому. Він спонсорує їх і видає хороший бюджет для того, щоб бути серед лідерів».

Деякі придбання «Анжи» Юрій Сьомін назвав такими, що «не відповідають завданням клубу». Саме з цієї причини футбольний клуб «Анжи» і не виконав поставлене перед ним завдання, що у результаті і призвело до зменшення фінансових витрат з боку керівництва команди. «А на російський футбол це ніяк не вплине, можливо, навіть це на краще», – резюмує Юрій Сьомін.

Нагадаємо, що в результаті зміни політики розвитку «Анжи», махачкалінський клуб залишив його головний тренер Гус Хіддінк, а потім з команди пішли відразу кілька зіркових футболістів, як російських, так і легіонерів.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: