fbpx
Політика

Влада бажає зробити Сергія Власенка невиїзним – «Батьківщина»

  У партії "Батьківщина" заявляють, що один із судів зобов’язав захисника екс-прем’єра України Юлії Тимошенко Сергія Власенка виплатити неіснуючі борги його колишній дружині Наталі Окунській, і пов’язують таке рішення з бажанням влади зробити С. Власенка невиїзним.

"Сьогодні ми дізналися, що днями кишеньковий суд без попередження адвокатів Власенка сфабрикував чергове протиправне рішення проти Сергія в рамках судової справи про розлучення з Наталею Окунською. Суд першої інстанції прийняв рішення про виплату Окунській половини вартості заарештованого раніше будинку. При цьому сума компенсації становить 7 млн ​​грн, що вдвічі перевищує суму, встановлену офіційною експертизою", – йдеться в заяві партії, опублікованій на сайті "Батьківщини" у вівторок.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У політсилі називають це провокацією, мета якої – на підставі сфабрикованого рішення заборонити С. Власенку виїзд за кордон, щоб позбавити Ю. Тимошенко "головного голосу захисту за межами України".

"Батьківщина" також не засуджує Н. Окунську, вважаючи її "інструментом для реалізації брудного плану проти свого колишнього чоловіка".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Очевидно, влада так своєрідно готується до Вільнюського саміту і замість того, щоб виконувати вимоги Євросоюзу, робить все з точністю до навпаки – створює додаткові перешкоди для євроінтеграції", – підсумовується у заяві партії.

Як відомо, Н. Окунська протягом декількох років судиться зі своїм колишнім чоловіком С. Власенком через розділ майна і виплати аліментів.

Джерело: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: