fbpx
Політика

Україна надалі продовжить роботу з поглиблення співробітництва в рамках СНД – Леонід Кожара

  Підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом буде сприяти зміцненню безпеки в східно-європейському регіоні, заявив міністр закордонних справ України, чинний голова Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Леонід Кожара.

"Я переконаний, що підписання Україною та Євросоюзом Угоди про асоціацію всупереч усім песимістичним прогнозам стане важливим чинником безпеки у східноєвропейському регіоні", – сказав Л.Кожара у вівторок, виступаючи на міжнародній конференції "Роль міжнародних організацій у національній безпеці України".

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Міністр зазначив, що Україна надалі продовжить роботу з поглиблення співробітництва в рамках СНД, зокрема, йдеться про зону вільної торгівлі. Він також підкреслив, що це питання буде одним із пріоритетних у період головування України в СНД у 2014 році.

"З підписанням Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом Україна повинна створити найкращий інструмент підтримки демократичних перетворень у себе вдома", – додав Л.Кожара .

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: