fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. «Баварія» – ЦСКА: команда Леоніда Слуцького проти кращої команди Європи

Московський ЦСКА починає свої виступи в груповому раунді Ліги чемпіонів у Мюнхені поєдинком проти «Баварії», яка, нагадаємо, виграла Лігу чемпіонів-2012/2013.

Мюнхенську "Баварію", якою сьогодні керує екс-наставник каталонської «Барселони» Хосеп Гвардіола, відносять до головних претендентів на перемогу в турнірі. Якщо «Баварія» таки виграє Лігу чемпіонов-2013/2014, то мюнхенський клуб зможе переписати історію головного клубного футбольного турніру Європи. Нагадаємо, що раніше жодному клубу не вдавалося виграти Лігу чемпіонів двічі поспіль. Також нагадаємо, що торік  ЦСКА в груповому раунді Ліги чемпіонів не грав, а повернення столичного клубу ознаменується поєдинком з кращою командою Європи.

У сьогоднішньому протистоянні «Баварія» – ЦСКА фахівці і букмекери фаворитом вважають команду Гвардіоли. Свій останній поєдинок у Бундеслізі «Баварія» виграла з рахунком 2:0 у «Ганновера», а ЦСКА 1:0 на РФПЛ обіграв «Ростов». Як бачимо, до протистояння в Лізі чемпіонів команди підходять в прекрасному настрої. Сьогодні за «Баварію» не зіграють через травми Тьяго Алькантара, Хаві Мартінес і Маріо Гьотце, зате не виключене повернення в основу мюнхенського клубу Бастіана Швайнштайгера. Є втрати і у московського клубу. Сьогодні в поєдинку проти «Баварії» унаслідок травми не зможуть взяти участь Маріо Фернандес, Алан Дзагоєв, Расмус Ельма, а також Марк Гонсалес.

Напередодні матчу «Баварія» – ЦСКА Хосеп Гвардіола підкреслив, що клуб з Росії складний суперник. «Фізично гравці ЦСКА дуже-дуже сильні, але і у нас хороша команда», – зазначив Гвардіола. Головний тренер ЦСКА Леонід Слуцький вважає, що нинішня «Баварія» відрізняється від «Баварії» минулого сезону. «Проте гравці залишилися колишніми , і це кращі гравці в світі», – підкреслив Леонід Слуцький і пообіцяв , що його підопічні зроблять усе можливе, щоб гідно протистояти одній з кращих команд планети.

Розсудить німецький і російський клуби італійський рефері Джанлука Роккі, а пряма трансляція матчу «Баварія» – «ЦСКА» в Україні запланована на телеканалі «2+2».

Читайте також: