fbpx
Футбол

Тренер “Пандурій”: “Необхідно залишити Коноплянку без м’яча”

 Наставник румунського «Пандурія» Крістіан Пустай дав оцінку силі майбутнього суперника своєї команди у Лізі Європи.

 «Дніпропетровський "Дніпро" є однією з найсильніших команд у своїй країні. Моя думка – "Дніпро" виглядає дуже потужно. З досвіду гри в єврокубках, вони поступаються хіба що "Динамо" і "Шахтарю"», – заявив наставник румунського клубу.

 Крістіан Пустай зазначив, що український клуб грає у швидкий комбінаційний футбол. Також він додав, що помітив в стилі гри «Дніпра» руку іспанського фахівця, який є прихильником атакувального футболу.

 «У них в атаці грають 2 збірки. Значить – це кращі гравці на даній позиції в країні. Зазначу, що в такій сильній команді, як збірна України, не просто пробитися в основний склад. Коноплянка дуже швидкий, а також він володіє неймовірною технікою. Нам буде дуже не просто проти нього. В ідеалі зробити так, що Євген взагалі м’яч не отримував. А якщо й отримував, то вкрай рідко. Нашим захисникам необхідно зіграти так, як зіграли захисники збірної Англії в матчі проти України. Вони відіграли на вищому рівні, не давши волі гравцям атакуючої лінії українців», – підсумував Пустай.

 За матеріалами : korrespondent.net

Читайте також: