fbpx
Кінотеатри

Бен Аффлек радий, що зіграє Бетмена

 Актор Бен Аффлек, що отримав роль Бетмена у сіквелі «Людини зі сталі», вперше прокоментував цю новину. За його словами, він дуже радий, що отримав таку можливість і з нетерпінням чекає, коли приступить до зйомок.

 «Коли зі мною зв’язалися і запитали, чи не хочу я зіграти Бетмена, я запитав: «Мені ж уже не 25, ви впевнені?». А у відповідь я почув: «Розслабся. Ми хочемо тобі показати, над чим працюємо». Я і вирішив, ну добре», – розповів Бен Аффлек.

 За його словами, Зак Снайдер, який займається постановкою цього фільму, відмінний режисер і у нього прекрасне бачення цього героя. При цьому Аффлек визнає, що попередній Бетмен у виконанні Крістіана Бейла був чудовим, проте вони готують щось нове.

 «Коли я ознайомився з їх планами, то зрозумів, що це щось неймовірне, і я можу з цим впоратися», – повідомив Аффлек.

 Він також повідомив, що йому надали деякі матеріали з реакцією публіки на призначення інших зірок на роль Бетмена, попередивши, що і він може зіткнутися з серйозною критикою, порекомендувавши перший час не заходити в Інтернет.

 «Але я вирішив, я ж дорослий хлопець і можу впоратися з усім. Ось я і зайшов в Інтернет. Знайшов новину про себе. Перший коментар був: « Нііііііііііііііііііііііііііііііііі». Після цього, я більше в Інтернет не заходив», – зі сміхом розповів Аффлек.

 При цьому сам Аффлек вважає, що не можна щось говорити, поки фільм не вийде на екрани. Він підкреслив, що значення має лише те, що ти думаєш, після того як подивився фільм.

Читайте також: