fbpx
Політика

Сухий здивований заявами Тимошенко з приводу газу

 Народний депутат України від Партії регіонів Ярослав Сухий вирішив прокоментувати недавнє інтерв’ю Юлії Тимошенко. Зокрема, він висловив здивування, чому екс – прем’єр так радіє високим цінам на газ, у той час як громадяни навпаки страждають від цього. Він вважає, що говорити про те, що високі ціни на газ – благо для країни, можуть лише ті, хто наживається на цій справі.

«За її логікою, драконівські ціни на газ за контрактами 2009 року приводять країну до енергонезалежності від Росії», – зазначив депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також Ярослав Сухий звернув увагу і на те, що Тимошенко висловила задоволення з приводу того, що в Україні скорочуються обсяги споживання газу. Однак він знову ж таки не розуміє, навіщо, в такому випадку, Тимошенко підписувала зобов’язання, за якими Україна щорічно протягом 20 років повинна купувати у Росії 52 мільярди кубометрів газу, а у разі недобору виплачувати солідний штраф.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Слідуючи логіці Юлії Тимошенко, українцям варто менше їсти, щоб зменшити залежність від їжі? Це збиткова логіка людини, далекої від реальності», – заявив регіонал.

Ярослав Сухий не може визначити, коли ж Тимошенко дійсно говорила правду, якщо зараз вона заявляє, що високі ціни на газ були її свідомим планом щодо забезпечення енергонезалежності, хоча будучи прем’єром, вона навпаки обіцяла утримати ціни на газ на прийнятному рівні.

Читайте також: