fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Стрілянину у Вашингтоні влаштував електрик з Техасу

Правоохоронним органам США вдалося встановити особу людини, який напередодні влаштувала стрілянину в командному центрі ВМС у Вашингтоні.

За уточненими даними, в результаті інциденту загинули 13 людей, серед яких і сам нападник, який був застрелений поліцейськими. Як виявилося, вогонь в Адміралтействі відкрив 34- річний Аарон Алексіс, електрик, який проживав у Техасі.

Афроамериканець був резервістом ВМС США і займався авіаційною електронікою. Після низки епізодів халатного виконання своїх обов’язків, Алексіс був звільнений з роботи. Там повідомили, що він як мінімум двічі привертав увагу правоохоронних органів, зокрема затримувався і за порушення правил зберігання зброї.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Журналісти зібрали інформацію про вашингтонського стрілка і з’ясували, що Алексіс був свідком терактів 11 вересня 2001 року в Нью – Йорку, після чого страждав синдромом посттравматичного стресу. Його батько, який живе в Нью-Йорку, розповів поліції, що внаслідок душевної травми його син періодично втрачав здатність керувати своєю поведінкою.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Також з’ясувалося, що стрілець мав пропуск на цей і на ряд інших об’єктів ВМС. Алексіс працював у фірмі Experts техніком з погодинною оплатою і у нього була ідентифікаційна картка, що дозволяє відвідувати об’єкти американських військово-морських сил. При собі у Алексіса були штурмова гвинтівка, пістолет і дробовик. Поки невідомі ніякі можливі мотиви злочинця.

Стрілянину у Вашингтоні влаштував електрик з Техасу (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: