fbpx
Україна

Погода в Україні. 18 вересня в країні буде холодним

  18 вересня активний атмосферний фронт, пов’язаний з потужною циклонічною зоною на півночі Європи, принесе дощі в більшість областей України. Сильні опади можливі на заході і південному заході України.

На решті території також пройдуть дощі.

Близькість північно -східного антициклону зумовить на сході переважно суху погоду. Лише місцями можливі невеликі дощі.

Атмосферний фронт розділить температурну карту України: на заході очікується сильне похолодання до денних +8 +15 градусів, а на півдні ще буде тепло, до 25 градусів.

Вночі та вранці місцями тумани.

На заході очікується дощова погода, місцями сильні опади, грози. Вночі на Закарпатті можливі дуже сильні дощі. В окремих районах пориви північно – західного вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі та удень +8 +15 градусів, у Тернопільській та Хмельницькій областях в денні години +15 +20 градусів.

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

На півночі вночі переважно без опадів, вдень, крім Сумської області, часом дощ. Температура повітря вночі +9 +14, вдень +19 +24 градуси.

У центральній частині вночі без істотних опадів, вдень пройдуть дощі, місцями сильні дощі, лише в Дніпропетровській області буде переважно сухо. Температура повітря вночі +11 +16, вдень +20 +25 градусів, у Вінницькій області +15 +20 градусів.

Читайте також:  Життя та смерть полковника "Карпатської Січі" Михайла Колодзінського

На сході України в окремих районах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі +11 +17, вдень +20 +25 градусів.

У південній частині вночі буде переважати суха погода, вдень часом дощі, грози, в Одеській області сильні опади. Температура повітря вночі +13 +18, вдень +20 +26 градусів.

У Києві вночі без опадів, вдень часом дощ. Температура повітря вночі +11 +13, вдень +21 +23 градуси.

Вітер в Україні південно-східний, на заході – північно-західний, 5-12 м/с.

Читайте також: