fbpx
Шоу-бізнес

Монро порівняла Світлану Лободу з бородатою Кончітою Вурст

  Українська знаменита травесті -діва Монро не розуміє причину настільки сильного обурення конкурсантом від Австрії на пісенний конкурс Євробачення -2014.

Новина про те, що Австрія відправить на конкурс Євробачення- 2014 трансвестита Кончіту Вурст, наробила не просто багато шуму, а глибоко шокувала дуже багатьох. Європа більш менш стерпно відреагувала на участь у конкурсі такого незвичайного учасника, а ось росіяни вкрай негативно поставилися до такого повороту подій.

Українська травесті-діва Монро теж не залишилася осторонь і вирішила прокоментувати участь Кончіти Вурст на Євробаченні -2014, порівнявши її зі Світланою Лободою. Монро опублікувала фотографії двох співачок, підписавши: «Не розумію загального обурення з приводу неординарної зовнішності і подачі австрійського учасника на Євробачення 2014, Кончіти Вюрст! Вельми конкурентна, модна зовнішність)! Приберіть борідку і придивіться….))».

Нагадуємо, що новина про те, що на конкурсі Євробачення- 2014 Австрію представить бородатий виконавець – трансвестит Кончіта Вурст, з’явилася минулого тижня. Справжнє ім’я співака – Том Ньюверз. Народився він у 1988 році. Цікаво, що псевдонім виконавця в перекладі з німецької означає «ковбаска».

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: