fbpx
Політика

Марков буде працювати у Верховній Раді, поки його картки не заблокують

Під час пленарного засідання у вівторок, 17 вересня, спікер Верховної Ради Володимир Рибак повідомив про вихід народного депутата Ігоря Маркова з фракції Партії регіонів. Перед цим парламентарій особисто написав відповідну заяву. У той же час у кулуарах парламенту Ігор Марков заявив журналістам, що має намір відвідувати засідання Верховної Ради доти, поки його картки не заблокують. Нардеп не виключає, щодо нього можуть бути призначені нові судові процеси, втім, як і щодо інших парламентаріїв.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Кармазін не даремно заявив, що буде ще 6 депутатів… Я не буду називати прізвища, але це виглядає як: «хлопці, подивимося на ваше голосування! Ви будете наступним»», – підкреслив Ігор Марков.

Нагадаємо, напередодні колишній народний депутат Юрій Кармазін заявив, що має намір подавати нові позови на діяльність Центральної виборчої комісії. Саме з його ініціативи Ігор Марков був позбавлений депутатського мандата.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: