fbpx
Політика

Марков візьме участь у виборах президента 2015 року

Народний депутат Ігор Марков, якого днями Вищий адміністративний суд України позбавив депутатського мандата, йти з політики не збирається. Найближчим часом він має намір створити в Україні політичний проект, альтернативний правлячый партії. На думку політика, «Партія регіонів» ідеологічно змінила виборців Півдня і Сходу, тому в Україні і назріла необхідність створення цього нового проекту. Згодом він візьме участь у президентських виборах 2015 року. Про це політик заявив журналістам на брифінгу у Верховній Раді.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Вже фактично почалося формування нового політичного проекту на південному сході України. Ми обов’язково візьмемо участь у президентській кампанії 2015 року», – повідомив Ігор Марков.

Зі своєю роллю в президентській гонці через два роки політик ще визначився, але вже сьогодні він точно знає одне: «Особисто я буду визначатися, в якому статусі брати участь, але проект, який сьогодні фактично отримав старт, обов’язково, і я переконаний, що продуктивно, візьме участь у президентській кампанії».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: Українська правда

Читайте також: