fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. Матч «Динамо» – «Генк» розсудять греки

В УЄФА призначили арбітрів на матч першого туру групового етапу Ліги Європи між київським «Динамо» і бельгійським «Генк». Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Генк » пройде 17 вересня, у четвер, в Києві. Початок зустрічі о 22:05.

Відзначимо, що всі 5 арбітрів представляють Грецію. Головним суддею в цьому матчі працюватиме Тасос Сідіропулос. На лініях йому допоможуть Дімітріос Гагас і Даміанос Ефтіміадіс , а додатковими арбітрами біля воріт будуть Ставрос Тріцоніс і Іліас Спатас .

Статус рефері УЄФА 34 – річний Тасос Сідіропулос отримав не так давно – тільки в 2011 році, а в першу категорію міжнародних арбітрів його перевели лише у червні 2013 року. Раніше цей грецький рефері не обслуговував матчі за участю українських клубів і «Динамо».

Зате грек добре знайомий двом півзахисникам київського «Динамо» Юрію Калитвинцеву і Сергію Рибалці, які зараз виступають в оренді в чеському «Словані». Саме Тасос Сідіропулос обслуговував матч кваліфікації Ліги Європи сезону 2013/14 між «Слованом» та італійським «Удінезе» (1:1 , 5 жовтих і 1 червона картка) .

У цілому, на сьогоднішній день в активі Сідіропулоса тільки 3 єврокубкових матчі. Всі вони проходили у кваліфікаційних раундах Ліги Європи поточного розіграшу. Крім вищезгаданого матчу «Слован» – «Удінезе», грецький арбітр судив наступні зустрічі: «Штурм» – « Брейдаблік» (0:1 , 4 жовті і 1 червона картка), «Хапоель Рамат Ган»- «Ешторіл» (0:1, 5 жовтих і 1 червона картка).

Варто відзначити, що в травні Сідіропулос розсудив фінальний матч юнацького чемпіонату Європи 2013 (U -17) між збірними Росії та Італії. Тоді фінальний поєдинок завершився нульовою нічиєю в основний і додатковий час. У серії пенальті більш вдалими була російська команда – 5:4.

Вчора стало відомо, що матч «Пандурій» – «Дніпро» розсудить швейцарська бригада арбітрів.

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: