fbpx
Футбол

Ліга чемпіонов-2013/2014. Усі матчі вівторка і новий рекорд Карло Анчелотті

Сьогодні в головному футбольному клубному турнірі Європи будуть зіграні перші матчі. Честі відкривати груповий раунд Ліги чемпіонів удостоїлися представники квартетів А, В , С і D.

У групі А сьогодні зіграють «Манчестер Юнайтед» і «Байєр», а також єдиний представник України в Лізі чемпіонів донецький «Шахтар», якому у Сан-Себастьяні протистоятиме «Реал Сосьєдад». У поєдинку в Манчестері відбудеться дебют Девіда Мойєса в Лізі чемпіонів. Нагадаємо, що до переїзду в Манчестер, Девід Мойес очолював «Евертон», а з цим клубом фахівець жодного разу в груповому раунді Ліги чемпіонів не грав.

У групі В будуть зіграні такі матчі: «Копенгаген» – «Ювентус» і «Галатасарай  – «Реал». Протистояння в Стамбулі викликає більший інтерес , ніж матч в Данії. По-перше, Гарет Бейл дебютує за «Реал» у Лізі чемпіонів, а за «Галатасарай» грає Дідьє Дрогба. По-друге, сьогодні наставник Королівського клубу Карло Анчелотті встановить новий європейський рекорд. Італійський фахівець виведе на матч у Лізі чемпіонів вже шостий футбольний клуб за час своєї тренерської кар’єри. Раніше під керівництвом Карло Анчелотті в Лізі чемпіонів грали «Парма», «Ювентус», «Мілан», «Челсі» і «ПСЖ». Зазначимо, що наставник донецького «Шахтаря» Мірча Луческу на матчі Ліги чемпіонів виводив чотири клуби.

У групі С будуть грати «Бенфіка» – «Андерлехт» і «Олімпіакос» – «ПСЖ». Цікаво буде спостерігати за тим, як груповий турнір почне амбітний «ПСЖ», який досить-таки успішно виступив у торішній Лізі чемпіонів.

У групі D зіграють «Баварія» – «ЦСКА» та «Вікторія» – «Манчестер Сіті». У Лізі чемпіонов-2013/2014 «Манчестер Сіті» буде виступати під керівництвом Мануеля Пеллегріні. Англійський клуб завжди розглядається в якості фаворита турніру, але виступи в Лізі чемпіонів «Манчестер Сіті» складно назвати успішними. Цікавий факт: в торішній Лізі чемпіонів «Манчестер Сіті» жодного разу не виграв у гостьових поєдинках, так що у Мануеля Пеллегріні вже сьогодні є прекрасна можливість зламати цю негативну для манчестерського клубу традицію.

Читайте також: