fbpx
Футбол

Костянтин Пивоваров: Ми горді тим, що сьогодні історію українського футболу творить саме “Металіст”

 Харківський «Металіст» після дев’яти турів УПЛ очолює турнірну таблицю української футбольної першості. Нагадаємо, що харківський клуб рішенням УЄФА був позбавлений права грати в поточному сезоні в Лізі чемпіонів, і тому «Металіст» може повністю сконцентруватися на внутрішньому чемпіонаті, на відміну від інших претендентів на чемпіонство – донецького «Шахтаря», київського «Динамо», дніпропетровського «Дніпра» і, можливо, одеського «Чорноморця». У дев’ятому турі УПЛ харківський «Металіст» розгромив з рахунком 3:0 київське «Динамо». «Цей результат дуже важливий для нас. Дуже приємно, що ми не просто виграли, а й зробили це яскраво і переконливо. 40 тисяч уболівальників отримали задоволення і від результату, і від прекрасної гри "Металіста"», – прокоментував перемогу над «Динамо» перший віце – президент харківського клубу Костянтин Пивоваров.

 Київське «Динамо» Костянтин Пивоваров назвав «сильною командою з великою історією» і підкреслив: «Ми горді тим, що сьогодні історію українського футболу творить саме "Металіст". Навесні ми вперше стали срібними призерами, а зараз впевнено лідируємо в чемпіонаті».

 Зазначив Костянтин Пивоваров і те, що з приходом в харківський клуб нового власника у команди «з’явилися нові можливості, цілі і додаткове фінансування». При цьому Костянтин Пивоваров заявив, що «Металіст» не збирається зупинятися на досягнутому. «Попереду ще багато ігор, і ці успіхи – тільки початок нашого великого шляху!», – зазначає перший віце-президент харківського клубу.

 За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: